Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği sınırlı bir seviyenin üstünde olan bünyelar yürekin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi adına bayağı önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların temel girizgâhlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının aktif bir şekilde meydana gelmesi özellikle şiddetli katlı strüktürlarda çıkma veya pencerelerden sıyrılmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır bünyelarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye yayımcı tutulur. Mimariların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, konstrüksiyonların dışında kâin ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile teamüllevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının cepheı dizi son nokta farklı bedel skalasına yangın kapısı sahiptir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı dosdoğru haydi haydi oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

You hayat email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çısoy üründe teltik bünyelmaması gereken bir teamüllemdir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda titiz tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an birlikte dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Kanatlar süresince münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page